O nama

Baby LeKa brend je dječjih (modnih) dodataka nastao prije dvije godine u Rijeci. Stvorili su ih mama Branka i tata Bojan, a inspiraciju za ime brenda kao i za proizvode svakodnevno im daju dječica Leonid i Kala.

Naš mali obiteljski obrt proizvodi kapice, šalove, štucne, „grickalice“ za nosiljke, slinčeke, podloške za kolica, kravate, leptir mašne, ruksake, torbe, marame za dojenje, didaktičke igračke, dekice i još mnogo toga. Svi proizvodi rade se od početka do kraja ručno, vodeći strogo računa o kvaliteti materijala koje koristimo. Materijali su pamučni, uglavnom hrvatskih proizvođača.

Ono što volimo istaknuti u opisivanju naših proizvoda je jednostavnost. Obzirom da smo roditelji dvoje male djece često smo se susretali sa problemom pronalaska proizvoda za djecu koji će biti izgledom lijepi i kvalitetni, a opet najjednostavniji i funkcionalni.

U svemu tome, vrlo nam je bitno ostati pri politici pristupačnih cijena jer ono što je jednostavno, funkcionalno, unikatno i lijepo po našem shvaćanju ne mora nužno biti i skupo.

Mediji o nama:

http://www.wishmama.hr/preporuke/mozaik/baby-leka-djecji-modni-dodatci/

http://www.novilist.hr/Zivot-i-stil/RIJECKI-BREND-BABY-LEKA-Nakon-porodiljnog-ostala-bez-posla-pa-hobi-pretvorila-u-posao

http://www.pitajmamu.hr/clanak/baby-leka-modni-dodaci-za-malisane-darivanje

http://extravagant.com.hr/article/42/baby-leka-najsladi-modni-dodaci-za-bebe-i-djecu

http://omamiibebi.blogspot.hr/2017/01/new-in-baby-leka.html

http://omamiibebi.blogspot.hr/2016/12/intervju-branka-kurelic-baby-leka.html

http://majezmaje.blogspot.hr/2017/01/predstavljamo-baby-leka.html