O nama

Baby LeKa i Lady leka brendovi su u vlasništvu obrta Leka rukotvorine, vlasnice Branke Kurelić. Brend Baby Leka nastao je 2015. godine, a par godina kasnije, razvijamo i liniju za žene pod nazivom Lady Leka

Naš mali obiteljski obrt proizvodi personalizirane dekice,  „grickalice“ za nosiljke, slinčeke, podloške za kolica, ruksake, torbe, marame za dojenje, didaktičke igračke, i još mnogo toga. Pod brendom Lady Leka radimo platnene uloške za žene, marame i blazinice za dojenje i “košuljice” za knjige. Svi proizvodi rade se od početka do kraja ručno, vodeći strogo računa o kvaliteti materijala koje koristimo.

Ono što volimo istaknuti u opisivanju naših proizvoda je jednostavnost. Obzirom da smo roditelji dvoje male djece često smo se susretali sa problemom pronalaska proizvoda za djecu koji će biti izgledom lijepi i kvalitetni, a opet najjednostavniji i funkcionalni.

U svemu tome, vrlo nam je bitno ostati pri politici pristupačnih cijena jer ono što je jednostavno, funkcionalno, unikatno i lijepo po našem shvaćanju ne mora nužno biti i skupo.

l